Návrat Generali na slovenský trh
Vývoj talianskej poisťovne Assicurazioni Generali. História pôsobenia poisťovne Generali na Slovensku. Marketingová komunikácia poisťovne. Plánovanie médií. Podlinkové aktivity. Najväčšie európske poisťovne. Podiel na trhu poisťovní na Slovensku podľa príjmu poistného v r. 1995.