Čo ukázala cesta do hĺbky študentovej duše - Ondruška, Peter
Výsledky prieskumu Students Insight, ktorý realizovalo študentské združenie AIESEC v spolupráci s agentúrou FOCUS. Oblasti odborných záujmov a preferencií študentov ekonomických vysokých škôl a fakúlt na Slovensku a ich vzdelanostný profil.