Ochrana slovenských lesov - Majkútová, A.
Z obsahu: Zdravotný stav slovenských lesov možno hodnotiť ako jeden z najhorších v Európe. Účinná legislatíva vytvorila predpoklady na tlmenie nezákonných činností v lesoch.