Zo "zelenej lúky" medzi európsku špičku - Sitek, J.
Generálny riaditeľ OVP Orava v Trstenej Ing. Jozef Sitek a technický riaditeľ OVP Orava Ing. Dušan Gembala o ašpirácii OVP na dominantného výrobcu televízorov v SR. Konkurencieschopnosť, aplikácia nových súčiastok, tvorivá invencia, dostatok mladých kvalitných pracovníkov.