V očakávaní organizačných zmien nemôžeme poľaviť v plnení úloh - Tarič, J.
Vodné hospodárstvo na Slovensku v r. 1996. Dotácie zo štátneho rozpočtu. Nedostatok finančných prostriedkov vo vodnom hospodárstve. Požiadavky na investičnú výstavbu pre podniky vodného hospodárstva z prostriedkov štátneho rozpočtu na r.1997.