Hrozby nepomáhajú, pohľadávky rastú - Schürger, J.
Zmenená situácia v podnikoch vodární a kanalizácií od r. 1990. Prekonávanie problému stanovených cien. Racionalizácia všetkých činností v š.p. Východoslovenské vodárne a kanalizácie v Košiciach. Začarovaný kruh finančnej reštrikcie. Financovanie nových prevádzok. Neplatiči: bytové podniky.