Daewoo - jihokorejský tygr - Provazník, Dušan
Výrobná a obchodná činnosť automobilovej firmy Daewoo. Obchodný plán činnosti. Podiel podnikových divízií na obrate firmy (1995). Investície firmy do automobiliek v zahraničí.