Fraktál v mladoboleslavské automobilce - Jirásek, J.
Spojenie nemeckého automobilového koncernu Volkswagen s českou Škodovkou v Mladej Boleslavi. Konkurenčné prednosti automobilky, nové spôsoby výkonnej výroby. Zavádzanie fraktálovej montážnej linky. Fraktálová montáž (fraktalizácia) spočíva v tom, že na spoločnej montážnej linke spolu s finálnym výrobcom montujú rôzni subdodávatelia. Výhody a nevýhody fraktalizácie.