O privatizačných možnostiach slovenských podnikateľov v zahraničí Chcete investovať v Rusku? Slovinsko potrebuje zahraničný kapitál - Tökölyová, J.
Podrobné informácie o privatizačných možnostiach v Slovinskej republike a v Ruskej federácii. Orientácia v ekonomických a legislatívnych podmienkach pre slovenské podnikateľské subjekty.