Zahraniční verzus domáci lídri - Podstrelenec, J.
Dôvody zamestnávania manažérov zo západných krajín na vrcholových a riadiacich pozíciách v štátoch strednej a východnej Európy. Výsledky prieskumu o formovaní trhu práce lídrov a manažérov v krajinách SVE.