Účtovná závierka v jednoduchom účtovníctve s príkladmi - Kardoš, Štefan
Účtovná závierka za rok 1996 pre fyzické osoby vykonávajúce podnikateľskú činnosť v jednoduchom účtovníctve. Vysvetlenie niektorých pojmov. Účtovná metodika v jednoduchom účtovníctve. Harmonogram prác na účtovnej uzávierke a zostavenie výkazov. Inventarizácia majetku a záväzkov. Zaúčtovanie účtovných prípadov. Zabezpečenie správneho ocenenia. Uzatváranie účtovných kníh. Zostavenie výkazov. Daňové priznanie.