Vymedzenie hmotného a nehmotného majetku pre účely daňových odpisov - Pantlová, E.
Zákon o daniach z príjmov ustanovuje, ktorý majetok možno daňovo odpisovať. Odpisy možno vykonať z hmotného majetku a nehmotného majetku. Vymedzenie hmotného majetku pre účely daňového zákona. Vymedzenie nehmotného majetku pre účely daňového zákona.