Textilný a odevný priemysel SR - Kuča, Š.
Z obsahu: Kríza v textilnom a odevnom priemysle pretrváva, východiskom je presun k náročnejšiemu sortimentu. Makyta skončila minulý rok s hrubým ziskom desať miliónov korún. Podľa tržieb je Maytex najväčšia slovenská textilná firma. Merina pokračuje tento rok v rozsiahlom investičnom programe.