Prieskum informačných systémov priemyselných podnikov v Slovenskej republike - Čarnický, Štefan
Prieskum informačných systémov priemyselných podnikov SR. Spôsob zabezpečenia programového systému pre informačný systém podnikov a jeho rozsah. Stav v počítačových sieťach a vytváraní spoločných informačných základní podnikov. Vplyv budovania AIS na organizačnú štruktúru podnikov. Príčiny nespokojnosti podnikov s informačnými systémami.