Základná abeceda finančného investovania. 1 - Chovancová, Božena
Charakteristika finančného investovania. Finančné investície. Výnos, riziko a likvidita. Hodnotenie výnosnosti. Činitele charakterizujúce veľkosť úrokového výnosu. Vplyv daňového zaťaženie na výnosnosť pri finančnom investovaní. Časové hodnoty a úrokové sadzby. Anuitné platby.