Zákon o plate - Ješinová, Rozália
Prehľad zákonov v právnom poriadku SR upravujúcich právo na odmenu za vykonanú prácu. Úplné znenie zákona č.143/1992 Zb. o plate a odmene za pracovnú pohotovosť v rozpočtových a v niektorých ďalších organizáciách a orgánoch v znení neskorších zákonov s komentárom. Príloha zákona č.143/1992 Zb. - Charakteristiky platových tried.