Medzinárodná pracovná migrácia v podmienkach Slovenskej republiky - Eštočin, J.
Medzinárodné migračné procesy v dôsledku prebiehajúcich politických a ekonomických zmien. Prehľad o vývoji zamestnávania cudzincov. Realizácia zamestnávania občanov SR v cudzine a zamestnávania cudzincov na území SR: podľa platných medzinárodných dohôd a na základe individuálneho záujmu cudzincov. Jednotlivé krajiny, s ktorými má SR uzavreté dohody o vzájomnom zamestnávaní pracovníkov. Príprava na vstup do EÚ.