Výdavky na rekvalifikáciu nezamestnaných sa majú oproti minulému roku zdvojnásobiť - Velecký, M.
Zvýšenie podielu rekvalifikácie ako priorita trhu práce SR v r.1997. Rekvalifikácia ako jeden z najefektívnejších nástrojov aktívnej politiky zamestnanosti. Dôraz na pomoc regiónom s najvyššou nezamestnanosťou. Sporná efektívnosť podpory verejnoprospešných prác.