Kritériá pre klasifikáciu regiónov Slovenska - Fitz, Miron
Príprava Slovenska na vstup do Európskej únie. Systemizácia regiónov. Varianty klasifikácie regiónov. Sústava kritérií pre hodnotenie Slovenska pri vstupe do EÚ.