Jak vlastně zastavené nemovitosti zajišťují úvěr? - Hanyšová, M.
Problémy spojené so zálohom nehnuteľností a praktický návod na zlepšenie situácie. Nezrovnalosti v katastri nehnuteľností. Zákonná úprava zmien vlastníctva - prechod vlastníctva niektorých nehnuteľností z vlastníctva štátu. Kataster nehnuteľností v informačnom systéme a možnosti jeho využitia pre banku.