Byty, bývanie - Zverková, Daniela
Z obsahu: Kto v najbližšom období ponúkne výstavbu bytov, bude úspešný. Prostriedky z fondu rozvoja bývania vystačia v tomto roku na štyritisíc bytov. Strešné nadstavby na domoch sú aj súčasťou opravy plochých striech.