Kto zarába na úkor štátu... - Mäsiarová, Terézia
Daňové úniky pri oceňovaní nehnuteľností. Oceňovanie stavieb a realita pri zdaňovaní. Prechod nehnuteľností dedením. Nedoplatky voči štátu. Oceňovanie privatizovaného majetku. Získavanie vysokých úverov.