Licenčné poplatky a dane - Makarová, M.
Pojem licenčné poplatky. Priemyselné licenčné poplatky. Kultúrne licenčné poplatky. Obchodné licenčné poplatky. Know how. Leasing. Franchising. Software. Prehľad zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia. Systém zdanenia licenčných poplatkov.