Poplatky podľa platnej právnej úpravy - Štalmašková, Mária
Vybrané poplatkové povinnosti, s ktorými sa stretávajú fyzické a právnické osoby v podnikateľskom styku so štátnymi orgánmi a inými právnymi subjektami. Platné právne predpisy a právne úpravy poplatkov. Súdne poplatky. Správne poplatky. Miestne poplatky.