Pracovní úrazy a nemoci z povolání Sociální finance. 10 - Vostatek, Jaroslav
Odškodňovanie pracovných úrazov. Financovanie sociálneho poistenia. Dávky úrazového nemocenského a úrazový pozostalostný dôchodok.