Stavebné sporenie v Českej republike - Petrjánošová, Božena
Podstata stavebného sporenia v Českej republike. Trh stavebného sporenia v ČR. Stavebné sporenie v ČR v porovnaní s inými možnosťami. Výhody a nevýhody stavebného sporenia. Kombinovanie stavebného sporenia s hypotekárnym úverovaním.