Fínska republika História a súčasnosť fínskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Fínskej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu, história meny. Motívy fínskych bankoviek.