Slovenský kapitálový trh z pohľadu zahraničných investorov
Záujem zahraničných investorov o stredo- a východoeurópske kapitálové trhy. Kritériá, ktoré ovplyvňujú rozhodovanie zahraničných investorov o vstupe na cudzí kapitálový trh. Stav slovenského kapitálového trhu. Problémy investovania do akcií. Problémy investovania do dlhopisov.