Zahraničný cestovný ruch v Laose - Sundara, K.
Laos a jeho geografické údaje. Laos ponúka turistom kultúrne a prírodné aktivity. Príjmy z cestovného ruchu. Kapacita ubytovacích a stravovacích zariadení. Rozvoj cestovného ruchu v Laose.