Zákon o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru - Jánoš, Daniel
Zákon o antidumpingu ako jeden z vládnych nástrojov na podporu zahranično-obchodnej politiky. Zákon o antidumpingu upravuje pravidlá posudzovania dumpingu pri dovoze tovaru. Úplné znenie zákona NR SR č.59/1997 Z.z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru s výkladom. Zákon vstupuje do platnosti 1.júla 1997.