Leasingové spoločnosti v SR podľa hlavných ukazovateľov - Matloň, Igor
Leasingové spoločnosti v SR podľa hlavných ukazovateľov - objem obchodov (bez DPH), objem financovania, tržby, výška aktív, zisk, základné imanie, počet pracovníkov, štruktúra leasingu podľa typu zariadenia, uzatvorené leasingové zmluvy.