Potrebujeme vývozne orientovaný rozvoj - Bacová, Viera
Pojmy platobná a obchodná bilancia. Proexportná politika ako súčasť zabezpečovania všeobecnej národohospodárskej rovnováhy. Vývozne orientovaná reštrukturalizačná politika: reštrukturalizácia dovozov a vývozov, realizácia vývozne orientovaného rozvoja, úloha vedecko-technického rozvoja, podriadenie koncepcie podpory malého a stredného podnikania vývozne orientovanému rozvoju.