Proexportná politika musí nadobudnúť širší záber - Borovský, Juraj
Snaha štátnych orgánov riešiť problém narastania schodku platobnej bilancie. Vyčerpanie extenzívnych možností rastu zahraničného obchodu. Príčiny poklesu dynamiky exportu. Príčiny poklesu dynamiky exportu strojárskej výroby. Snahy o oživenie strojárstva - potreba prehodnotenia koncepcie oživenia strojárstva. Okruhy nevyhnutných systémových opatrení.