Sladké Francúzsko - Šucha, Jozef
Ekonomická charakteristika krajiny. Vzájomný obchod Francúzska a Slovenska. Spoločné podniky s podielom francúzskeho kapitálu. Verejné zákazky. Formy obchodných spoločností vo Francúzsku. Daňový systém, tarify. Pracovné sily, zahraniční pracovníci. Charakteristika trhu. Praktické rady.