Vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky z 23. mája 1997, ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č. 122/1997 Z. z. o zavedení dovozného depozita
Zmena a doplnenie vyhlášky Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č. 122/1997 Z. z. o zavedení dovozného depozita. Doklad o zložení dovozného depozita.