Vybrané podmínky úvěrových obchodů v Evropské unii - Tomášek, M.
Problémy úverovej angažovanosti bánk - smernica Rady ES z 21. 12. 1992 o sledovaní a kontrole veľkej úverovej angažovanosti úverových inštitúcií č. 92/121/EHS. Banková záruka a iné spôsoby zaistenia úverových obchodov (hypotéky na nehnuteľnosti, hypotekárny úver).