Nové pojetí účtování kurzových rozdílů. 1 - Jílek, Josef
Účtovanie kurzových rozdielov podľa novelizácie IAS 21. Podstata účtovania kurzových rozdielov. Účtovanie devízových transakcií v zahraničných bankách. Účtovanie devízových transakcií v zahraničných bankách.