Účinok patentu - Vyparina, S.
Výlučné práva majiteľa patentu. Účinky patentu. Dočasná ochrana vynálezu a primeraná náhrada jeho prihlasovateľovi. Rozsah ochrany vyplývajúci z patentu. Využívanie vynálezu. Vymedzenie pojmu využitie vynálezu.