Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 18 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov SR. Košický kraj. Štruktúra obyvateľstva. Trh práce v Košickom kraji. Hospodárstvo kraja. Košice mesto. Okres Košice-okolie. Okres Gelnica. Okres Michalovce. Okres Rožňava.