Radca spotrebiteľa - Černá, M.
Z obsahu prílohy: Energetická loby. O krajine, kde je zákazník naozaj kráľom. Opäť predávali tovar po záruke. Druhotriedny či z druhej ruky? Hlavným problémom bola hygiena. Dobré správy pre nefajčiarov. INTERNET - nové možnosti globálnej komunikácie. Pred dverami informačnej spoločnosti. Prehľad niektorých poskytovateľov pripojenia na Internet. V čom spočíva úspech predaja. Najdôležitejší je iba zákazník.