Bankopojištění - Kodiš, V.
Informácie o rozvoji bankopoistenia v krajinách EÚ, príčinách jeho rýchleho rozvoja v životnom poistení. Možnosti bankopoistenia v Českej republike. Podľa pojmu bankopoistenie ide o racionálny, vysoko úsporný prístup k vytváraniu a predaj takých poistných produktov, ktoré čo najlepšie uspokoja určitú časť klientov. Podiel bánk na príprave poistných produktov. Rôzne fázy vývoja bankopoistenia v krajinách EÚ.