Podnikateľská dôvera za 10 miliónov - Višváder, P.
Problémy firmy Kohak so zaplatením za dodávku stavebných prác. Problémy s generálnym dodávateľom stavby. Nedostatky v organizácii práce. Bezdôvodné zadržanie peňazí. Možnosti vyrovnania pohľadávok belgického konzorcia TEI BESIX voči firme Kohak a ďalším slovenským dodávateľom.