Controlling - prirodzený a logický nástroj riadenia firmy - Foltínová, Alžbeta
Controlling ako nástroj riadenia firmy. Informačná podpora riadenia. Kritériá zamerania controllingu - orientácia na ciele, orientácia na úzke miesta, postrehy pre budúcnosť. Obsah výkazníctva controllingu. Strategický a operatívny controlling.