Keď sa odborník stane manažérom, musí podstatne zmeniť svoj pracovný štýl - Červeňan, Štefan
Predpoklady na výkon funkcie vedúceho pracovníka. Nové zložité úlohy, ktoré čakajú na odborníka špecialistu po jeho nástupe do riadiacej funkcie. So zmenou funkcie sa menia aj očakávania zamestnávateľa. Základné funkcie riadiaceho procesu. Rozhodovanie manažéra prináša vždy riziko. Potreba delegovania úloh spolupracovníkom. Odborník sa musí naučiť komunikovať. Riadenie projektu je pre odborníka dobrá príprava na funkciu vedúceho.