Zásadní úkoly vrcholového managementu - Stýblo, Jiří
Význam dobre spracovanej podnikateľskej stratégie ako prvá a zásadná úloha vrcholového manažmentu. Pôsobenie, fungovanie ako dobre stmelený firemný tím - druhá zásadná úloha vrcholového manažmentu. Treťou úlohou je podporovať kultivované mozgy. Stratégia ľudských zdrojov.