Expanzia Siemensu pokračuje - Matejovič, R.
Pôsobenie firmy Siemens na Slovensku. Zastúpenie firmy v Michalovciach. Hlavné faktory, ktoré ovplyvňujú pôsobenie firmy na Slovensku. Rastúci objem výroby. Spôsob odmeňovania. Investície a výroba. Perspektívy firmy. Počet zamestnancov. Obrat zastúpenia firmy v Michalovciach 1995 - 1997.