Jednoduché účetnictví u jiných drobných organizací - Tuček, V.
Jednoduché účtovníctvo u iných drobných organizácií ako sú občianske združenia, organizačné jednotky občianskych združení, cirkvi, náboženské spolky, nadácie, záujmové združenia. Definícia peňažných prostriedkov, účtovanie v sústave jednoduchého účtovníctva, cena obstarania. Vyjadrenie jednotlivých položiek vo výkaze o majetku a záväzkoch. Výkaz príjmov a výdajov.