Účtování tradičních podrozvahových položek - Jílek, Josef
Účtovanie v podsúvahe bánk sa podstatným spôsobom zmenilo od 1. 1. 1997 (ČR). Bola prijatá nová architektúra podsúvahy bánk. Vymedzenie podsúvahových aktív a pasív. Zmluvy o pôžičke a úvere. Bankové záruky. Účtovanie o zmenkách. Dokončenie v č. 11/97.