Ako chápať ceny, náklady a zisk pri zabezpečovaní prosperity podnikania - Oláh, Michal
Význam nákladov a ich kalkulovania v podnikaní, prostredníctvom ktorých sa zisťuje hospodárenie firmy. Náklady ako ekonomický fenomén podnikania. Ekonomicky oprávnené náklady. Chápanie primeraného zisku. Činitele pôsobiace na náklady, ceny a zisk.