Stavebníctvo - Luptáková, O.
Z obsahu témy týždňa: Situácia v slovenskom stavebníctve. Pokles stavebnej produkcie a jej súčasná štruktúra. Problémy bytovej výstavby. Renovácia bytového fondu a jej financovanie. Prehľad sprivatizovaných bytov. Správa sprivatizovaného majetku. Pôsobenie slovensko-rakúskej firmy Baumit na Slovensku. Produkty firmy VSŽ Keramika, Košice.